Troškinti obuoliai su burokėliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti obuoliai su burokėliais


INGREDIENTAI:

200 g obuolių,
0,5 kg burokėlių,
30-40 g lašinių ar šoninės,
truputis druskos,
cukraus,
2-3 šaukštai acto,
kmynų,
200 g vandens,
šaukštas bulvių krakmolo.


GAMINIMAS:

Lašinius ar šoninę supjaustykite smulkiais kubiukais ir pakepinkite, sudėkite tarkuotus burokėlius, obuolius ir visus kitus priedus. Truputį patroškinkite ir sutirštinkite šaltame virintame vandenyje išleistu krakmolu. Ypač tinka prie avienos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668