Varškės apkepas su obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės apkepas su obuoliais


INGREDIENTAI:

750 g obuolių,
150 g cukraus,
4 kiaušiniai,
pusės citrinos žievelė,
pakelis vanilinio cukraus,
500 g varškės,
125 g manų kruopų,
pusė pakelio kepimo miltelių,
druskos,
citrinos sulčių,
riebalų kepimo formai ištepti.


GAMINIMAS:

Obuolius nulupkite ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustykite plonomis skiltelėmis. Kiaušinių trynius su cukrumi, citrinos žievele ir vaniliniu cukrumi ištrinkite iki purumo, tuomet dėkite varškę, manų kruopas, sumaišytas su kepimo milteliais, ir gerai išmaišykite.

Atšaldytus kiaušinio baltymus išplakite su trupučiu druskos iki stangrumo ir, sudėjus į varškės masę, atsargiai išmaišykite. Sudėkite obuolius. Riebalais ištepkite apkepo formą, sudėkite paruoštą masę ir kepkite apie 35 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Patiekite su vaniliniu užpilu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668