Troškinti obuoliai su avižiniais dribsniais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti obuoliai su avižiniais dribsniais


INGREDIENTAI:

250 g obuolių,
35 g sviesto,
45 g cukraus,
40 g razinų,
tarkuotos citrinos žievelės,
70 g avižinių dribsnių.


GAMINIMAS:

Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite vienodomis skiltelėmis (į 8 dalis). Keptuvėje ištirpinkite 10 g sviesto, suberkite 25 g cukraus ir, sudėjus paruoštus obuolius, patroškinkite (skiltelės neturi ištižti), suberkite nuplautas razinas.

Avižinius dribsnius, įbėrus šaukštą cukraus, pakepinkite likusiame svieste, kol pagels. Į stiklinį indą dėkite sluoksniais paruoštus obuolius ir avižinius dribsnius. Viršutinis sluoksnis turi būti dribsnių. Viršų puoškite obuolių ar kitų vaisių skiltelėmis. Galima dar atskirai paduoti vanilinio užpilo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668