400 g obuolių,
2 šaukštai trintų džiūvėsių,
šaukštas miltų,
4-5 bulvės,
30 g sviesto,
citrina,
2-3 kiaušiniai,
susmulkintų riešutų,
75 g cukraus, vaisių sirupo.
GAMINIMAS:
Su lupenomis išvirtas bulves atvėsinkite, nulupkite ir sutrinkite, įdėkite sviestą ir palaikykite karštai. Paskui leiskite sustingti. Į bulves įspauskite citrinos sultis, sudėkite visus kitus priedus, supjaustytus skiltelėmis ir apibarstytus džiūvėsėliais obuolius.
Masę, atsargiai išmaišius su išplaktais baltymais, sudėkite į riebalais išteptą formą ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 1 val. Patiekalą paduokite į stalą karštą ar šaltą, užpiltą vaisių sirupu.