0,5 kg obuolių,
50 g sviesto,
truputis cinamono,
250 g miltų,
6 kiaušiniai,
4 kiaušinių baltymai,
0,5 l pieno,
50 g cukraus,
100 g sviesto,
truputis druskos.
GAMINIMAS:
Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, pakepinkite svieste ir apibarstykite cinamonu. Į dubenį įmuškite kiaušinius, išplakite, suberkite cukrų, druską, supilkite pieną, viską išmaišykite, tuomet suberkite miltus ir tešlą išplakite, kad neliktų gumuliukų.
Į kaptuvėje įkaitintus riebalus plonu sluoksniu pilkite paruoštos tešlos, ant viršaus vienodai išdėliokite paruoštus obuolius ir vėl užpilkite tešla. Apkepkite iš abiejų pusių. Taip keptus omletus į stalą paduokite karštus.