Obuolių omletas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių omletas


INGREDIENTAI:

0,5 kg obuolių,
50 g sviesto,
truputis cinamono,
250 g miltų,
6 kiaušiniai,
4 kiaušinių baltymai,
0,5 l pieno,
50 g cukraus,
100 g sviesto,
truputis druskos.


GAMINIMAS:

Nuluptus, be sėklalizdžių obuolius supjaustykite skiltelėmis, pakepinkite svieste ir apibarstykite cinamonu. Į dubenį įmuškite kiaušinius, išplakite, suberkite cukrų, druską, supilkite pieną, viską išmaišykite, tuomet suberkite miltus ir tešlą išplakite, kad neliktų gumuliukų.

Į kaptuvėje įkaitintus riebalus plonu sluoksniu pilkite paruoštos tešlos, ant viršaus vienodai išdėliokite paruoštus obuolius ir vėl užpilkite tešla. Apkepkite iš abiejų pusių. Taip keptus omletus į stalą paduokite karštus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668