0,5 kg bulvių,
0,5 kg obuolių,
0,5 l pieno,
50 g sviesto,
kiaušinis,
70 g miltų,
truputis druskos,
cukraus,
citrinos sulčių.
GAMINIMAS:
Išvirtas su lupenomis ir atvėsintas bulves nulupkite, sutrintkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltų, truputį druskos ir išminkykite tešlą (iš jos galima padaryti 10 nedidelių kukulių). Obuolius nulupkite, supjaustykite kiekvieną į 4 dalis, išimkite sėklalizdžius ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Darant kukulius, į kiekvieną įdėkite paruoštą obuolio skiltelę ir gerai užspauskite tešlos kraštus. Plačiame inde ištirpinkite margariną ir sudėkite kukulius, kad vienas kito neliestų,
Į tarpus dėkite likusias obuolių skilteles ir troškinkite, kol pagels. Po truputį supilkite pieną, įberkite druskos, šaukštą miltų, kad sutirštėtų pienas, paskaninkite cukrumi, pakaitinkite dar 5-10 min. ir tiekite