Obuolių ir varškės apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių ir varškės apkepas


INGREDIENTAI:

250 g obuolių,
250 g varškės,
2 kiaušiniai,
40 g cukraus,
2 šaukštai miltų,
pusė šaukštelio kepimo miltelių,
50 g sviesto,
pusės citrinos sultys,
kapotų migdolų ar riešutų, citrinos žievelės.


GAMINIMAS:

Nuluptus, supjaustytus obuolius apšlakstykite citrinos sultimis ir apibarstykite cukrumi. Iki purumo ištrinkite varškę, kiaušinių trynius ir cukrų. Į varškę dėkite nutarkuotos citrinos žievelės, kapotų migdolų ar riešutų, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, paruoštus obuolius ir išplaktus kiaušinių baltymus.

Masę, gerai išmaišius, sukrėskite į išteptą riebalais ir išbarstytą džiūvėsėliais formą, apdėliokite sviesto gabalėliais ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 1 val. Į stalą paduokite su vaisių užpilais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668