4-5 obuoliai,
200 g virtos vištienos,
3 šaukštai majonezo,
pusė šaukšto garstyčių,
2 šaukštai juodųjų serbentų drebučių,
druskos,
šiek tiek paprikos,
fermentinio sūrio.
GAMINIMAS:
Išskobtus obuolius pašlakstykite citrinos sultimis. Vištienos krūtinėlę smulkiai supjaustykite, paskaninkite pipirais, druska, sudėkite visus kitus priedus, gerai išmaišykite ir sudėkite į obuolius. Juos suvyniokite į kvadratinius folijos lakštelius ir 20-25 minutes kepkite.
Tiekite lėkštelėje, praskleidus folijos kampelius, kad matytųsi obuolys. Prie šio patiekalo tinka salierų su riešutais salotos ir sausai keptos bulvių puselės, apibarstytos tarkuotu sūriu. Obuolius galima įdaryti ir kita turima mėsa.