4 dideli obuoliai (geriau rūgštesni),
200 g virtos vištų krūtinėlės,
šaukštelis vištienos prieskonių,
100 g razinų,
100 g išgliaudytų graikinių riešutų,
100 ml brendžio,
aliejaus obuoliams patepti.
GAMINIMAS:
Obuolių viršūnes nupjaukite, išskobkite sėklalizdžius ir dar truputį minkštimo. Smulkiai supjaustytą mėsą ir obuolių minkštimą sumaišykite, pagardinkite prieskoniais, suberkite brendyje mirkytas razinas, susmulkintus riešutus.
Paruoštą įdarą sudėkite į išskobtus obuolius, uždenkite nupjautomis viršūnėmis. Kiekvieną obuolį patepkite aliejumi, kad kepant nesutrūkinėtų odelė, sudėkite į ugniai atsparų indą ir 180°C karštumo orkaitėje kepkite maždaug 20 min.