Vištiena ir brendžiu įdaryti obuoliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištiena ir brendžiu įdaryti obuoliai


INGREDIENTAI:

4 dideli obuoliai (geriau rūgštesni),
200 g virtos vištų krūtinėlės,
šaukštelis vištienos prieskonių,
100 g razinų,
100 g išgliaudytų graikinių riešutų,
100 ml brendžio,
aliejaus obuoliams patepti.


GAMINIMAS:

Obuolių viršūnes nupjaukite, išskobkite sėklalizdžius ir dar truputį minkštimo. Smulkiai supjaustytą mėsą ir obuolių minkštimą sumaišykite, pagardinkite prieskoniais, suberkite brendyje mirkytas razinas, susmulkintus riešutus.

Paruoštą įdarą sudėkite į išskobtus obuolius, uždenkite nupjautomis viršūnėmis. Kiekvieną obuolį patepkite aliejumi, kad kepant nesutrūkinėtų odelė, sudėkite į ugniai atsparų indą ir 180°C karštumo orkaitėje kepkite maždaug 20 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668