Marinuoti česnakų žiedkočiai (Renatos) (foto) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuoti česnakų žiedkočiai (Renatos) (foto)


INGREDIENTAI:

česnakų žiedkočiai,
čili pipiriukai,

Marinatui (vienam litrui vandens):
3 šaukštas cukraus,
1 šaukštas druskos,
150 ml acto,
1 šaukštas prieskonių mišinio marinavimui.



GAMINIMAS:

Į švarius stiklainius įdedame po vieną čili pipiriuką, sudedame susuktus žiedkočius. Užpilame verdančiu marinatu ir užsukame iškaintintais dangteliais. Per naktį paliekame dangtelias žemyn ir uždengus. Kitą dieną jau galima nešti į vėsią patalpą. Puikus garnyras prie šašlyko ar grilio kepsnio.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668