Laukinis jūrų ešerys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Laukinis jūrų ešerys


INGREDIENTAI:

200 g žuvies filė su oda (bet kokia balta žuvis),
4 bulvių lazdelių,
1 šaukšto alyvuogių aliejaus.

Padažui:
50 ml baltojo vyno,
100 ml grietinėlės,
15 g saulėje džiovintų pomidorų,
20 baltojo porų dalies,
0,5 arbatinio šaukštelio garstyčių,
20 g sviesto,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Bulvių lazdeles apkepkite svieste. Žuvį apkepkite alyvuogių aliejuje - į keptuvę pirmiausia dėkite oda žemyn, vėliau apverskite. Padažui nugarinkite baltąjį vyną, įpilkite grietinėlės, sudėkite prieš tai apkepintus porus su saulėje džiovintais pomidorais. Paskaninkite garstyčiomis, druska ir pipirais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668