Imbierinis kisielius su grietinėle receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Imbierinis kisielius su grietinėle


INGREDIENTAI:

Malto cinamono,
10 g tarkuoto imbiero,
plaktos grietinėlės,
kisieliaus (spanguolių, aviečių, braškių, vyšnių, serbentų).


GAMINIMAS:

Į kisielių suberkite tarkuotą imbierą, cinamono pagal skonį ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol užvirs. Kaitindami nuolat maišykite. Atsargiai perkoškite pakaitintą kisielių, kad jame neliktų imbiero gabaliukų.

Perkoštą kisielių supilkite į brendžio ar likerio taurę arba į paprastą stiklinę. Paruoškite puodelį espresso kavos. Jei neturite espresso virimo aparato, užplikykite stipresnės nei įprastai kavos.

Paruoštą kavą atsargiai per šaukštelį supilkite į taurę ant kisieliaus paviršiaus. Galite kavą papuošti šaukštu plaktos grietinėlės – gėrimas bus dar švelnesnis. Jei trūksta saldumo, gėrimą galite pasaldinti prie kisieliaus tinkančiu sirupu (pvz. Aviečių, vyšnių) arba tiesiog žiupsneliu cukraus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668