Žaliasis padažas Salsa Verde receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žaliasis padažas Salsa Verde


INGREDIENTAI:

50 g sūdytų ančiuvių filė (nuplautų ir nusausintų),
25 g sūdytų kaparėlių (nuplautų, išmirkytų drungname vandenyje ir nusausintų),
25 g konservuoto tuno,
80 ml citrinų sulčių,
1 česnako skiltelė,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
žiupsnelis smulkintų šviežių mėtų,
bazilikų,
čiobrelių,
petražolių pundelis,
120 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Petražoles susmulkinkite. Visus komponentus, išskyrus aliejų suplakite, kol gausite vientisą kreminę masę. Toliau plakant, plona srovele pilkite aliejų. Nuskanaukite. Žaliajame padaže turi dominuoti petražolių skonis, todėl kitas žoleles naudokite saikingai. Nenaudokite ,,garbanotų” petražolių – jos nesuteiks padažui reikiamo skonio.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668