Trinta pievagrybių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta pievagrybių sriuba


INGREDIENTAI:

200g. pievagrybių,
1 l. vištienos sultinio,
100 ml. grietinėlės,
svogūnas,
nedidelis poras,
2 šaukštai sviesto,
žiupsnelis druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Porą supjaustyti griežinėliais, svogūną - kubeliais, česnako skilteles smulkiai sukapoti. Daržoves kepinti svieste, kol suminkštės. Pievagrybius susmulkinti. Sudėti grybus ir maišant kepti 5 minutes. Viską sukrėsti į puodą, supilti sultinį ir virti 20 minučių. Sriubą sutrinti elektriniu trintuvu, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir išmaišyti. Patiekti įpylus grietinėlės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668