Morkų pyragas su braškėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų pyragas su braškėmis


INGREDIENTAI:

Tešlai:
200 g morkų,
200 g migdolų,
1 citrinos,
4 kiaušinių,
žiupsnelis druskos,
150 ml cukraus,
175 ml miltų,
2 šaukštų sviesto arba margarino.

Kremui:
200 g grietinėlės,
75 ml cukraus miltelių,
2 šaukštelių vanilinio cukraus su tikra vanile.

Papuošimui:
braškių,
cukraus miltelių.


GAMINIMAS:

Nulupkite ir sutarkuokite morkas. Sumalkite migdolus. Nuplaukite citriną ir sutarkuokite jos žievelę. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Į išplaktus kiaušinio trynius su druska, suberkite miltus ir tarkuotus migdolus. Išmaišykite.

Supilkite tarkuotas morkas, išplaktus kiaušinio baltymus. Išmaišykite. Gautą masę supilkite į išteptą sviestu arba margarinu kepimo formelę (maždaug 24 cm skersmens). Kepkite 175° C temperatūroje apie 35 minutes. Atvėsinkite.

Sumaišykite kremo ingridientus. Ištepkite viršų dekoruokite nuplautomis braškėmis, cukraus milteliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668