Apkeptos daržovės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apkeptos daržovės


INGREDIENTAI:

500 g įvairių daržovių:
plonų išilginių svogūnų skiltelių,
morkų šiaudelių,
pievagrybių griežinėlių,
smulkiai pjaustyto kopūsto,
mažos brokolio galvelės,
raudonosios paprikos šiaudelių,
pupelių daigų.

Kepimui:
4 šaukštų augalinio aliejaus,
2 šaukštelių smulkiai pjaustyto česnako,
1 šaukšto šviežio smulkiai pjaustyto imbiero,
5 šaukštų austrių padažo,
4 šaukštų citrinos sulčių,
2 šaukštelių cukranendrių cukraus ,,Demerora”,
½ šaukštelio jūros druskos,
½ šaukštelio rupiai maltų pipirų.

Garnyrui:
pjaustytų svogūno laiškų,
1-2 šaukštų apkepintų sezamo sėklų,
ryžių.


GAMINIMAS:

Pakaitinkite aliejų rytietiškoje dubenio formos keptuvėje. Minutę pakepkite česnaką su imbieru. Įdėkite į juos svogūnus bei morkas ir kepkite maišydami ant didelės ugnies. Įdėkite pievagrybius, kartu įpilkite austrių padažo ir spaustos citrinos.

Viską pakepkite 2 min. Suberkite likusias daržoves, kepkite maišydami. Paskaninkite cukrumi, druska, pipirais. Prieš pat patiekiant suberiami pupelių daigai. Patiekalas papuošiamas pjaustytais svogūno laiškais ir sezamo sėklomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668