Ceviche su ananasų sultimis (žuvies salotos) receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ceviche su ananasų sultimis (žuvies salotos)


Recepto įvertinimas:2 balai2 balai


INGREDIENTAI:

200 g lašišos,
200 g baltos žuvies
arba 400 g mėsingos žuvies (menkės, juodžuvės).

Marinatui:
1 susmulkinto askaloninio česnako arba laiškinio česnako,
100 ml ananasų sulčių,
vienos citrinos sulčių ir žievės,
½ smulkinto žaliojo čili pipiro,
1 šaukšto cukraus,
1 šaukštelio smulkintų petražolių,
1 šaukštelio druskos,
½ šaukštelio pipirų.

Papuošimui:
50 g kokoso drožlių.

GAMINIMAS:

Žuvis nuvaloma, nulupama, išimami kaulai ir supjaustoma 1x1 cm dydžio kubeliais. Visos sudedamosios dalys, išskyrus kokoso drožles bei žuvį, sumaišomos ir padaromas marinatas, kuris užpilamas ant žuvies.

Patiekalas laikomas šaldytuve ne mažiau kaip valandą, tačiau ne daugiau kaip 5 valandas, prieš patiekiant į stalą. Gražiai išdėliojamas porcijomis stikliniuose induose ir apibarstomas kokoso drožlėmis prieš pat patiekiant į stalą.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668