Grietinėje troškintas margasis plačiakaktis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grietinėje troškintas margasis plačiakaktis


INGREDIENTAI:

1 kg žuvies,
50 g sviesto,
100-150 g grietinės,
1 morka,
1 svogūnas,
petražolės,
1 šaukštelis kiaulienos prieskonių,
druskos nebūtina.


GAMINIMAS:

Žuvį nuskuskite, išskroskite, gerai nuplaukite. Puodą išklokite morkos, svogūno griežinėliais, petražolių šakelėmis. Ant jų sudėkite plačiakakčio gabalėlius ir užpilkite stikline vandens. Pavirus 10 min pridėkite sviesto, grietinės ir pusę valandos troškinkite. Stebėkite, kad žuvis neprisviltų. Baigiant virti puodą su žuvimi uždenkite. Patiekite su agurkų salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668