Žuvų sriuba su aštriais prieskoniais (Margat el Hout) receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvų sriuba su aštriais prieskoniais (Margat el Hout)


Recepto įvertinimas:3 balai3 balai3 balai


INGREDIENTAI:

1 kg žuvų (vėjažuvių, dradų arba kt.),
300 g aliejaus,
120 g svogūnų,
2 l vandens,
1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų,
2 valgomieji šaukštsi raudonųjų pipirų,
2 valgomieji šaukštai kmynų,
15 g druskos,
15 g česnakų,
500 g pomidorų.

GAMINIMAS:

Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Piestoje sugrūskite česnakų skilteles su druska ir kmynais. Į molinį puodą (arba keptuvą) supilkite aliejų, apkepinkite jame svogūnus; suberkite raudonuosius pipirus, gerai sumaišykite; įpilkite truputį vandens (2 valgomuosius šaukštus), sudėkite grūstus česnakus su kmynais.

Galiausiai sudėkite pomidorus, supjaustytus į 3-4 dalis. Maišykite, kol pomidorai gerai apkeps. Supilkite vandenį ir užvirinkite. Sudėkite išvalytas ir nuplautas žuvis, pabarstykite juodaisiais pipirais. Virkite ant silpnos ugnies, kol žuvys pasidarys pakankamai minkštos.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668