3 viščiukai,
80 g sviesto,
50 g miltų,
druskos, pipirų,
120 g svogūnų,
200 g klevo sulos,
anyžių,
trintų dašių,
200 g vandens.
GAMINIMAS:
Jaunus viščiukus nupeškite, išdarinėkite, supjaustykite kiekvieną į 4 gabaliukus, pavoliokite miltuose. Puode ištirpinkite sviestą, apkepinkite vištienos gabaliukus, pasūdykite, pabarstykite pipirais, sudėkite į indą, kuriame jie bus kepami orkaitėje. Tame pačiame svieste apkepinkite nuluptus ir griežinėliais aupjaustytus svogūnus; supilkite ant viščiukų.
Įberkite prieskonių, pabarstykite anyžiais ir trintais dašiais. Kiekvieną vištienos gabaliuką apipilkite klevo sula. Į puodą, kuriame buvo kepinami svogūnai ir vištiena, įpilkite 200 g vandens, pašildykite; supilkite ant viščiukų ir 30-40 minučių kepkite vidutinio karštumo orkaitėje (puodo neuždenkite).