Haitietiškas veršienos Tasau receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Haitietiškas veršienos Tasau


INGREDIENTAI:

600 g jaučio šlaunies,
1 apelsinas,
1 citrina,
1 arbatinis šaukštelis cukraus,
102 g česnakų,
čiobrelių,
petražolių.


GAMINIMAS:

Vandenį užvirinkite ir ataušinkite. Prieskonius sutrinkite, įdėkite cukraus, druskos ir viską suberkite į vandenį. Supilkite apelsino ir citrinos sultis. Veršieną supjaustykite plonomis riekelėmis ir sudėkite į vandenį. Palaikykite 4 valandas. Tada mėsą nusausinkite ir iškepkite keptuvėje arba ant grilio. Į stalą tiekite su virtais bananais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668