300 g jautienos arba avienos,
2 kiaušiniai,
druskos, pipirų,
žiupsnelis cinamono arba trinto muskato riešuto,
100 g fermentinio sūrio,
60 g svogūnų,
150 g aliejaus,
6 baklažanai.
GAMINIMAS:
Baklažanus nulupkite, supjaustykite išilgai juostelėmis ir panardinkite 2 minutėms į verdantį vandenį, prieš tai į jį įpylus šaukštą aliejaus. Išgriebtus baklažanus nuvarvinkite, nusausinkite ir apkepkite įkaitintame aliejuje. Mėsą sumalkite, sudėkite smulkiai supjaustytus ir pakepintus aliejuje svogūnus.
Pabarstykite druska, pipirais, cinamonu (arba trintu muskato riešutu), tarkuotu sūriu. Į pailgos formos indą dėkite pakaitomis sluoksnį baklažanų, sluoksnį mėsos ir t.t. Viršų užpilkite plaktais kiaušiniais. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 45 minutes.