300 g konservuotų krabų (2 nedideli indeliai),
1 gana didelis ananasas,
125 g salierų šakelių,
30 g riešutų branduolių (neprinokusių),
60 g rūgščios grietinės,
100 g majonezo,
6 cikorijų arba salotų lapai,
150 g vynuogių.
GAMINIMAS:
Krabus nulupkite, nudirkite odelę ir išimkite kietas dalis. Supjaustykite salierus, stambiai sukapokite riešutus. Ananasą perpjaukite išilgai pusiau. Išskobkite abi puseles, minkštimą supjaustykite kubeliais.
Salotinėje sumaišykite ananasą, salierus, riešutus, supilkite grietinę ir majonezą. Gautą masę sukrėskite į išskobtą ananaso žievę, sudėkite į lėkštę, salotų viršų papuoškite krabų gabaliukais. Aplink ananasą išdėliokite pakaitomis garbiniuotosios cikorijos šakeles ir vynuoges.