600 g maltos avienos,
250 g tarkuotų džiūvėsių,
2 kiaušiniai,
druskos, pipirų,
60-100 g aliejaus,
100 g svogūnų,
15 g česnakų,
petražolių,
mėtų,
imbiero,
gvazdikėlių,
pipirų,
muskato riešuto.
GAMINIMAS:
Avieną sumalkite, įmuškite kiaušinius, suberkite tarkuotus džiūvėsius, supjaustytus svogūnus ir česnakus, petražoles, mėtas. Pasūdykite, įberkite prieskonių. Viską sumaišykite, išminkykite, kol pasidarys vientisa masė.
Padarykite nedidelius maždaug 3 cm skersmens rutuliukus, juos truputį suplokite. Keptuvėje pakaitinkite aliejų, apkepinkite kukulius iš abiejų pusių. Į stalą kukulius tiekite karštus su pomidorų padažu.