Šaltas užkandis “Kaponata” (Caponata) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šaltas užkandis “Kaponata” (Caponata)


INGREDIENTAI:

600 g baklažanų,
500 g pomidorų,
250 g moliūgų,
250 g saldžiųjų ankštinių pipirų,
druskos, pipirų,
100 g alyvuogių aliejaus,
5 g česnakų,
50 g kaparių,
juodųjų ir žaliųjų alyvuogių (pagal skonį).


GAMINIMAS:

Baklažanus ir moliūgus nulupkite. Pomidorus ir ankištinius pipirus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odelę, išimkite sėklas. Visas daržoves supjaustykite griežinėliais, sudėkite į didelę keptuvę, ištrintą česnakais.

Supilkite aliejų, pasūdykite, įberkite pipirų, uždenkite dangčiu ir troškinkite 1,5 valandos ant silpnos ugnies. Tada sudėkite alyvuoges be kauliukų, suberkite kaparius. Viską sumaišykite, ataušinkite keptuvėje. Tiekite kaip šaltą užkandį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668