Florentietiški mėsos kukuliai (Polpettina alla Fiorentina) receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Florentietiški mėsos kukuliai (Polpettina alla Fiorentina)


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

750 g maltos veršienos,
250 g nevirto kumpio,
3 kiaušiniai,
60 g miltų,
druskos, pipirų,
60 g svogūnų,
1 citrina,
60 g morkų,
30 g petražolių,
1 saliero šakelė,
kvapiųjų prieskonių.

GAMINIMAS:

Veršieną ir kumpį sumalkite, sudėkite į dubenį; įmuškite kiaušinius, įdėkite kvapiųjų prieskonių, pasūdykite, įberkite pipirų. Išminkykite rankomis; padarykite ovalo formos gniužulą, pavoliokite miltuose. Svcogūnus, morkas, petražoles ir salierus smulkiai supjaustykite. Dideliame puode pašildykite aliejų, apkepinkite daržoves.

Tada į puodą įdėkite maltos mėsos gniužulą, apkepinkite, įpilkite sultinio, uždenkite dangčiu ir 45 minutes virkite ant labai silpnos ugnies. Tiekant mėsos gniužulą supjaustykite riekėmis gerai išgaląstu peiliu. Didelio plokščio indo viduryje padėkite žalių daržovių (šparaginių pupelių arba špinatų) aplinkui išdėliokite riekes; ant kiekvienos riekės užlašinkite po kelis lašus citrinos sulčių.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668