750 g veršienos kulšies,
5 kiaušiniai,
60 g Parmos sūrio,
30 g petražolių,
sviesto,
aliejaus,
200 g sultinio,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Kepsniui reikalinga didelė ir gana stora kulšies išpjova (apvalus gabalas netinka). Mėsą išmuškite plaktuku. Keptuvėje pašildykite sviestą ir aliejų, įmuškite kiaušinius, sudėkite tarkuotą sūrį, smulkintas petražoles, įberkite druiskos, pipirų, viską apkepinkite.
Omletą perlenkite usiau, uždėkite ant mėsos. Mėsą susukite ir apriškite plona virvute. Keptuve pašildykite likusį sviestą ir aliejų, pakepinkite mėsą, įberkite druskos, pipirų. Supilkite sultinį ir kepkite 2 valandas ant vidutinės ugnies. Tiekiant, virvutę nuimkite, mėsą supjaustykite riekelėmis, apipilkite nuoviru; tiekite su salotomis arba šparaginėmis pupelėmis.