Kalabrietiška pica receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalabrietiška pica


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

Tešlai:
300 g miltų,
vandens,
15 g kepimo mielių,
50 g riebalų,
1 kiaušinis,
druskos, pipirų.

Įdarui:
500 g pomidorų,
150 g aliejuje keptų tunų,
50 g aliejaus,
40 g kaparių,
30 g ančiuvių,
5 g česnakų,
bazilikų.

GAMINIMAS:

Iš miltų, mielių, vandens ir druskos suminkykite tešlą. Valandą palaikykite šiltoje vietoje. Po to tešlą išminkykite, sudėkite į ją riebalus, kiaušinio trynį ir truputį pipirų; viską gerai sumaišykite. Trečdalį tešlos atidėkite. Likusią tešlą iškočiokite 1,5 cm storio sluoksniu, sudėkite į apskritą formą, paliekant aukštus kraštus.

Paruoškite tokį įdarą: karštame aliejuje pakepinkite nuluptus ir gabaliukais supjaustytus pomidorus, smulkintus česnakus ir truputį bazilikų; ataušinkite. Į šitą mišinį sudėkite gabaliukais supjaustytus tunus ir ančiuvius, nuplautus ir nusausintus kaparius. Įdarą sukrėskite ant tešlos, uždenkite jį likusia iškočiota tešla; picos kraštus užlenkite; viršų aptepkite kiaušinio baltymu. Kepkie karštoje orkaitėje 35-40 minučių.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668