Egiptietiškas maltos jautienos vyniotinis (El Belehat) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Egiptietiškas maltos jautienos vyniotinis (El Belehat)


INGREDIENTAI:

700 g maltos jautienos,
4 kiaušiniai,
50 g tarkuotų džiūvėsių,
40 g alyvuogių aliejaus,
20 g miltų,
kmynų,
druskos,
pipirų,
10 g česnakų,
100 g karšto vandens,
350 g pomidorų.


GAMINIMAS:

Jautieną sumalkite, įdėkite grūstus česnakus, įberkite druskos, pipirų, trintų kmynų. Kietai išvirkite 2 kiaušinius; nulupkite, bet nesupjaustykite. Ant stalo paklokite marlę, pabarstykite miltais, sudėkite maltą mėsą, suplokite; per vidurį sudėkite virtus kiaušinius; mėsą suvyniokite, kad apgaubtų kiaušinius ir išeitų stora dešra.

Likusius du kiaušinius suplakite, jais aptepkite dešrą, po to ją pavoliokite tarkuotuose džiūvėsiuose. Į didelį puodą, kuriame lengvai tilptų dešra, supilkite alyvuogių aliejų, pakaitinkite; įdėkite dešrą, apkepinkite iš visų pusių. Tada supilkite karštą vandenį ir pomidorų sultis. Uždenkite ir 30 minučių virkite ant silpnos ugnies.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668