Vengriškas paprikų padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vengriškas paprikų padažas


INGREDIENTAI:

4 raudonieji pipirai,
75 g raudonojo vyno,
1 g pipirų,
35 g saldžiosios paprikos,
maždaug 12 g druskos.


GAMINIMAS:

Paimkite 4 raudonus gerai prinokusius ankštinius pipirus. Išimkite sėklas, sumalkite daržovių malūnėliu, sutrinkite į vientisą masę. Dubenyje sumaišykite papriką su druska, pipirais, vynu ir maišant šaukštu supilkite pipirų tyrę. Viską gerai išmaišykite. Šis padažas tiekiamas su kepta mėsa ar žuvimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668