Vokiška šviežių vaisių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vokiška šviežių vaisių sriuba


INGREDIENTAI:

750 g vaisių (slyvų, vyšnių, agrastų arba mėlynių),
vanilės,
citrinos sulčių,
1,5 l vandens,
80-180 g cukraus (priklausomai nuo vaisių),
35 g miltų.


GAMINIMAS:

Vaisius nuplaukite, nulupkite, supjaustykite gabaliukais ir, jeigu reikia, sudėkite į šaltą vandenį ir pavirinkite ant stiprios ugnies. Po 10-15 min. vaisius pertrinkite per sietelį, gautą tyrę supilkite atgal į nuovirą, pasaldinkite, įdėkite vanilės, įpilkite pusės citrinos sultis, sukrėskite miltus, išmaišytus su šaltu vandeniu. Virinkite dar 10 minučių, kol sutirštės. Valgoma karšta arba ataušusi-pagal skonį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668