Belgiška Blankenbergo kiaulienos filė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Belgiška Blankenbergo kiaulienos filė


INGREDIENTAI:

1 kg kiaulienos filė,
30 g sviesto,
30 g kiaulienos taukų,
1,5 l raudonojo vyno marinato,
2 šaukštai serbentų drebučių,
1 kg virtų obuolių,
citrinos sulčių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Paruoškite marinatą iš raudonojo vyno. Kiaulienos filė sudėkite į dubenį. Jei patiekalas ruošiamas prieš dvi dienas, užpilkite filė šaltu marinatu, jei išvakarėse, užpilkite šiltu marinatu. Prieš verdant mėsą nušluostykite. Į keptuvą sudėkite riebalus. Apkepkite filė iš visų pusių. Užpilkite marinatu, uždenkite, virkite ant vidutinės ugnies 2 val. 30 min.

Prieš tiekiant, nugraibykite nuo užpilo riebalus, užpilą perkoškite, sudėkite serbentų drebučių, supilkite citrinos sultis. (Užpilas netiri būti per daug rūgštus). Padažą tiekite supiltą į padažinę, o mėsą-supjaustytą riekelėmis, išdėliotomis ant virtų nesaldintų obuolių skiltelių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668