Alžyrietiški raguoliai "Gazelių ragai" receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Alžyrietiški raguoliai "Gazelių ragai"


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Tešla:
350 g miltų,
1 kiaušinis,
125 g sviesto,
druskos,
vandens.

Migdolinė tešla įdarui:
250 g migdolų,
40 g sviesto,
125 g cukraus pudros,
aromatinio apelsinų žiedų vandens,
cukraus glajaus.

GAMINIMAS:

Migdolus išgliaudykite, sumalkite, sutrinkite; suberkite cukrų, įpilkite aromatinio apelsinų žiedų vandens, įdėkite 40 g sviesto. Viską gerai sumaišykite. Iš miltų, sviesto, druskos, vandens ir kiaušinio paruoškite gana tamprią tešlą. Kočėlą, lentą ir pirštų galus patepkite sviestu. Paimkite gabaliuką tešlos, iškočiokite, po to dar ištempkie rankomis, kad tešla būtų ne daugiau kaip 2-3 mm storio.

Supjaustykite 10-12 cm dydžio kvadratėliais. Iš migdolų tešlos padarykite plonus volelius, išdėliokite skersai ant kvadratėlių. Suvyniokite, padarykite mėnuliukus. Raguoliai neturi būti storesni už pirštą. Kepkite vos šiltoje orkaitėje, kol pyragėliai truputį paruduos. Jei tešla kepdama pučiasi, pabadykite ją smeigtuku. Raguolius pavoliokite cukraus glajuje.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668