Čilietiškas kukurūzų apkepas (Pastel de choclo) receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Čilietiškas kukurūzų apkepas (Pastel de choclo)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Įdarui:
250 g maltos mėsos (jautienos arba kiaulienos),
100 g svogūnų,
125 g juodųjų alyvuogių,
50 g razinų,
2 kietai virti kiaušiniai,
druskos,
pipirų,
50 g svieto.

Kukurūzų košei:
8 kukurūzų burbuolės,
50 g svogūnų,
50 g sviesto,
10 g cukraus,
30 g aliejaus,
150 g pieno,
2 kiaušiniai,
paprikos,
druskos.

GAMINIMAS:

Pirmiausia paruoškite įdarą: sumalkite mėsą, sumaišykite su smulkiai supjaustytais ir svieste pakepintais svogūnais; mišinį pakepinkite 20 minučių. Sudėkite razinas, juodąsias alyvas (be kauliukų), griežinėliais supjaustytus kietai virtus kiaušinius. Įberkite priekonių, viską gerai sumaišykite. Įdarą sudėkite į gana gilų indą.

Tada paruoškite kukurūzų košę. Susmulkinkite 50 g svogūnų, pakepinkite juos ištirpintame svieste su aliejumi, įberkite paprikos, druskos, sudėkite tarkuotus kukurūzus, supilkite pieną ir maišant virkite maždaug 10 minučių. Puodą nukaiskite, sudėkite 2 trynius ir 2 baltymus, išplaktus iki standžių putų. Gautą masę sukrėskite ant mėsos įdaro, pabarstykite cukraus pudra. Kepkite 10 minučių karštoje orkaitėje.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668