Ekvadorietiški blyneliai su varške (Pristonos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ekvadorietiški blyneliai su varške (Pristonos)


INGREDIENTAI:

500 g kvietinių miltų,
2 kiaušiniai,
100 g pieno,
druskos,
250 g varškės,
100 g grietinėlės,
1 arbatinis šaukštelis sodos,
100 g sviesto.


GAMINIMAS:

Miltus suberkite į dubenį, įmuškite 2 kiaušinius, supilkite pieną. Išmaišykite šaukštu, įberkite sodos. Minkykite rankomis, kol tešla pasidarys vientisa. Iškočiokite plonu sluoksniu, išpjaukite 14-15 cm skersmens skridinėlius. Varškę išsukite su grietinėle. Ant kiekvieno skridinėlio padėkite po šaukštą varškės ir suvyniokite vamzdeliu.

Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir iš visų pusių apkepinkite blynus. Į stalą tiekite karštus, apipiltus cukraus sirupu.

Sirupas. Į puodą su 150 g vandens įberkite 500 g vieną kartą rafinuoto cukraus ir užvirinkite. Virkite ant silpnos ugnies, kol sirupas pasidarys norimo tirštumo. Galima pagal skonį įpilti romo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668