Turkiški baklažanų sklindžiai receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Turkiški baklažanų sklindžiai


Recepto įvertinimas:3 balai3 balai3 balai


INGREDIENTAI:

6 baklažanai,
250 g sūriame rasale išmirkyto sūrio,
druskos,
pipirų,
kepimo tešlos,
aliejaus kepimui.

Tešlai:
250 g miltų,
2 kiaušiniai,
1 šaukštas aliejaus,
truputis šilto vandens.

GAMINIMAS:

Iš miltų, kiaušinių, aliejaus ir šilto vandens suplakite kepimo tešlą, palaikykite 1,5-2 val. Sūrį pusantros valandos pamirkykite šaltame vandenyje. Per tą laiką nulupkite baklažanus, supjaustykite maždaug 1,5 cm storio riekėmis; pabarstykite druska, kiek palaikykite, po to nusausinkite.

Sūrį taip pat nusausinkite. Tarp dviejų baklažano riekelių įdėkite nedidelį sluoksnį sūrio; riekeles lengvai suspauskite rankomis. Kiekvieną sumuštinį panardinkite į kepimo tešlą ir kepkite karštame aliejuje. Nuvarvinkite aliejaus lašus, sklindžius tiekite karštus.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668