Dramblio kaulo kranto trinta daržovių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Dramblio kaulo kranto trinta daržovių sriuba


INGREDIENTAI:

750 g riebios jautienos arba 1 kg žuvų,
100 g svogūnų,
200 g pomidorų,
400 g baklažanų,
400 g saldžiųjų ankštinių pipirų,
200 g aliejaus,
vandens,
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite gabaliukais. Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Puode pašildykite aliejų ir apkepinkite jame mėsą su svogūnais. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 10 minučių. Po to sudėkite gabaliukais supjaustytus pomidorus, baklažanus ir ankštinius pipirus, pasūdykite.

Įpilkite vandens, kad viską apsemtų, ir virkite 40-50 minučių. Kai daržovės išvirs, sugrūskite jas grūstuvėliu arba sumalkite. Sukrėskite daržovių tyrę atgal į puodą ir dar pavirkite, ko(l bus tiekiama. Ši sriuba tinka prie ryžių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668