Lęšiai su dešrelėmis ir salierais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lęšiai su dešrelėmis ir salierais


INGREDIENTAI:

6 dešrelės,
200g. lęšių,
svogūnas,
morka,
2 salierai,
6 šaukštai alyvuogių aliejaus,
100g. šoninės,
stiklinė sauso baltojo vyno,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
1 aitrioji paprika,
1 kubelis sultinio.


GAMINIMAS:

Lęšius pamirkome per naktį. Perplauname, užpilame šaltu vandeniu ir verdame ant mažos ugnies apie 30min. Baigiant virti, pasūdome. Susmulkiname svogūnus, morką, salierus. Aitriąją papriką perpjauname, išimame sėkleles ir susmulkiname. Kubeliais supjaustome šoninę. Viską pakepiname keptuvėje ant alyvuogių aliejaus.

Suberiame išvirtus lęšius ir sumaišome. Supilame vyną, dar pakaitiname, kol šiek tiek nugaruos, tada supilame pomidorų tyrę, įdedame sultinio kubelį, pagardiname druska, pipirais ir troškiname dar apie 30min. Pakepame dešreles keptuvėje ir sudedame į lęšius. Dar apie 10 min. patroškiname.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668