Tešlai:
400 g miltų;
200 g margarino arba sviesto;
2 kiaušiniai;
200 g cukraus;
1 šaukštelis kepimo miltelių.
Obuolių įdaras:
3 dideli obuoliai;
4 šaukštai cukraus;
cinamono.
Varškės įdaras:
500 g varškės;
2 kiaušiniai,
4 šaukštai cukraus;
vanilinio cukraus,
vyšnių uogienės.
GAMINIMAS:
Miltus ir kepimo miltelius gerai išmaišome, margariną sutarkuojame į miltus. Kiaušinius su cukrumi labai gerai išplakame, plakinį supilame į miltus ir gerai išmaišome. 2/3 tešlos klojam į skardą, o kitą dedame į šaldiklį.
Kepame apie 15 min. 180 laipsnių temp. Įdarui varškę gerai ištriname su kiaušiniais, cukrumi ir vanil. cukrumi. Obuolius sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir cinamonu, ant pakepusios tešlos dedame sluoksnį obuolių sluoksnį varškės ant varškės dedame vyšnių, ant viršaus užtarkuojame likusią tešlą kepame 180 laipsnių temp. apie valandą