Šveicariškas obuolių desertas (Bircher-muesli) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šveicariškas obuolių desertas (Bircher-muesli)


INGREDIENTAI:

200 g obuolių,
1 valgomasis šaukštas jogurto (rūgštaus pieno),
1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių,
1 valgomasis šaukštas kapotų riešutų,
3 valgomieji šaukštai vandens,
1 valgomasis šaukštas medaus,
1 valgomasis šaukštas avižinių dribsnių.


GAMINIMAS:

Avižinius dribsnius 12 valandų pamirkykite vandenyje (yra “greitų” dribsnių, kurių neraikia mirkyti, tačiau vandens reikia tiek pat). Prieš tiekiant sumaišykite jogurtą, medų, citrinos sultis. Sudėkite avižinius dribsnius, nenuluptus, bet nuplautus ir sutarkuotus obuolius, ant viršaus suberkite kapotus riešutus.

Variantai:
1. Į jogurtą galima įmaišyti šaukštą grietinės ir rusvojo cukraus.
2. Priklausomai nuo metų laiko, obuolius galima pakeisti kitais vaisiais: bananų ir apelsinų mišiniu, uogomis ir pan. Uogos sutraiškomos šakute, kiti vaisiai supjaustomi gabaliukais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668