2 vidutinio dydžio bulvės,
2 kiaušiniai,
100 g. tarkuoto sūrio,
aromatinės druskos,
juodųjų pipirų,
200 g. maltos mėsos,
2 paprikos.
GAMINIMAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Nulupkite ir stambesniais kubeliais supjaustykite bulves, pavirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje maždaug 10 minučių. Nupilkite didžiąją dalį vandens, palikite tik truputį. Bulves sutrinkite į košę. Įmaišykite kiaušinius bei tarkuotą sūrį, pagardinkite druska ir pipirais. Keptuvėje pakepkite maltą mėsą, sumaišykite su bulvių koše.
Nuplaukite ir pusiau perpjaukite paprikas, išimkite sėklas. Sudėkite ant sviestu suteptos kepimo formos ir įdarykite bulvių košės ir maltos mėsos mišiniu. Orkaitėje kepkite apie 20-25 minutes.
Jei paprikų puselės nesilaiko sudėtos ant formos, nuo apačios nupjaukite plonytį sluoksnį, bet atsargiai, kad neištekėtų įdaras.