1,5 kg bulvių,
50 g sviesto,
20 g džiūvėsėlių,
500 g rūkytų žuvų,
1 virtas kiaušinis,
1 svogūnas,
2 šaukštai pomidorų padažo,
750 g grietinės,
50 g sūrio,
druskos, pipirų.
GAMINIMAS:
Nuskustas bulves išskobkite. Įdarui sviestą sumaišykite su džiūvėsėliais, sudėkite žuvis be kaulų, kapotą kiaušinį, smulkiai supjaustytus pakepintus svogūnus. Viską išmaišykite su pomidorų padažu, prieskoniais ir šiuo mišiniu įdarykite bulves.
Kepimui skirtą indą patepkite riebalais, sudėkite bulves, ant kiekvienos uždėkite po šaukštą grietinės, uždenkite folija ir kepkite, kol bulvės suminkštės. Baigdami kepti, užberkite tarkuoto sūrio.