Australų jautienos kepsnys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Australų jautienos kepsnys


INGREDIENTAI:

1 kg jautienos filė
60 g sviesto arba margarino
3 austrės (nebūtinai),
300 g pievagrybių,
1/2 šaukštelio tarkuotų citrinų žievelių,
1/2 šaukštelio smulkiai sukapotų petražolių lapelių,
40 g maltų džiūvėsėlių,
kiaušinis,
druska,
juodieji pipirai,
raudonosios paprikos.


GAMINIMAS:

Įkaitintame svieste 5 min. pakepinkite austres ir grybus. Suberkite maltus džiūvėsėlius, petražoles, citrinų žieveles, supilkite išplaktus kiaušinius. Įdarą gausiai apibarstykite pipirais ir gerai išmaišykite. Filė įpjaukite (padarykite savotišką „kišenę"), prikimškite įdaro ir gerai sutvirtinkite mediniais smeigtukais.

Įdarytą kepsnį iš abiejų pusių apkepinkite keptuvėje su daug sviesto, paskui 2 val. kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kartkartėmis aplaistydami atsiradusiomis sultimis. Prie kepsnio patiekiamos lapinės salotos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668