Bulgariškai kepti obuoliai su vaniliniu kremu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulgariškai kepti obuoliai su vaniliniu kremu


INGREDIENTAI:

6 dideli obuoliai,
30 g susmulkintų riešutų,
migdolų, razinų,
60 g sviesto,
350 ml raudonojo vyno,
biskvitinių sausainių,
7 šaukštai serbentų uogienės,

Vaniliniam kremui:
125 ml pieno,
50 g sviesto,
60 g cukraus,
7 kiaušinio tryniai,
20 g vanilinio cukraus.


GAMINIMAS:

Gamindami vanilinį kremą, pieną sumaišykite su bulvių krakmolu, sviestu, cukrumi, tryniu, vaniliniu cukrumi; viską maišykite puode virš garų, kol pasidarys kreminė masė. Masę atvėsinkite ir išplakite.

Riešutus, migdolus, razinas ir vanilinį kremą sumaišykite ir šiuo įdaru prikimškite nuplautus obuolius su išimtais sėklalizdžiais.

Kepti skirtą indą ištepkite sviestu, į jį sudėkite obuolius, apipilkite vynu, uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol suminkštės. Ištroškintus obuolius sudėkite ant sausainių, ant kiekvieno obuolio užkrėsdami uogienės. Viską apipilkite karštu vynu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668