300 g maltos jautienos,
1000 g maltos kiaulienos,
100 g tarkuotų džiūvėsių,
60 g svogūnų,
15 g bulvių krakmolo,
200 g pieno,
druskos, pipirų,
30 g margarino.
GAMINIMAS:
Jautieną ir kiaulieną sumalkite. Per tą laiką džiūvėsius išmirkykite piene. Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, svogūnus, džiūvėsius,, krakmolą. Pasūdykite, įberkite pipirų. Šaltame vandenyje pamirkykite du šaukštus, jais padarykite riešuto dydžio kukulius.
Keptuvėje ištirpdykite margariną, kukulius apkepinkite; kai jie gražiai paruduos, išimkite iš keptuvės. Toje pačioje keptuvėje pakepinkite miltus (jie turi įgauti tamsų rudą atspalvį); įpilkite verdančio vandens. Pasūdykite, įberkite Kukulius vėl sudėkite į keptuvę, uždenkite dangčiu ir virkite 10-15 minučių.