Švediškai ruošti mėsos kukuliai (Kottbullar) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Švediškai ruošti mėsos kukuliai (Kottbullar)


INGREDIENTAI:

300 g maltos jautienos,
1000 g maltos kiaulienos,
100 g tarkuotų džiūvėsių,
60 g svogūnų,
15 g bulvių krakmolo,
200 g pieno,
druskos, pipirų,
30 g margarino.


GAMINIMAS:

Jautieną ir kiaulieną sumalkite. Per tą laiką džiūvėsius išmirkykite piene. Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, svogūnus, džiūvėsius,, krakmolą. Pasūdykite, įberkite pipirų. Šaltame vandenyje pamirkykite du šaukštus, jais padarykite riešuto dydžio kukulius.

Keptuvėje ištirpdykite margariną, kukulius apkepinkite; kai jie gražiai paruduos, išimkite iš keptuvės. Toje pačioje keptuvėje pakepinkite miltus (jie turi įgauti tamsų rudą atspalvį); įpilkite verdančio vandens. Pasūdykite, įberkite Kukulius vėl sudėkite į keptuvę, uždenkite dangčiu ir virkite 10-15 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668