Pertrinta bulvienė su džiūvėsėliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pertrinta bulvienė su džiūvėsėliais


INGREDIENTAI:

3—4 bulvės,
1 svogūnas,
50 g sviesto,
200 g duonos,
100 g grietinės,
1 trynys,
druskos,
2l. vandens.


GAMINIMAS:

Bulvės nuskutamos, supjaustomos nedideliais gabalais ir verdamos pasūdytame vandenyje, įdėjus svogūną, kol suminkštėja. Pradėjusios tižti bulvės pertrinamos pro sietelį ir vėl sudedamos į skystį, kuriame virė. Užvirus užbalinama kiaušinio tryniu, išmaišytu su grietine arba grietinėle.
Duona supjaustoma kubeliais, pagruzdinama įkaitintame svieste ir karšta patiekiama atskiroje lėkštėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668