Rusiška kopūstų sriuba (Schi) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rusiška kopūstų sriuba (Schi)


INGREDIENTAI:

1 kg jautienos (šlaunies),
600 g kialienos krūtininės,
100 g morkų,
50 g salierų,
500 g kopūstų arba raugintų kopūstų,
50 g aliejaus arba sviesto,
100 g burokėlių,
20 g miltų,
200 g pomidorų tyrės,
3-3,5 l vandens,
350 g grietinėlės,
pipirų,
lauro lapų,
čiobrelių.


GAMINIMAS:

Kiaulieną (galima rūkytą) ir jautieną sudėkite į sultinio puodą, įpilkite šalto vandens, pasūdykite, įberkite pipirų, užvirinkite ant nedidelės ugnies. Nugraibykite putas. Sudėkite tarkuotas morkas ir salierų šaknis (galima įdėti vieną porą). Jei verdamas žalias kopūstas, jį nulupkite, nuplaukite, supjaustykite ir maždaug 30 minučių troškinkite su sviestu.

Tada sudėkite į sultinį ir virkite 3 valandas. Jei norite virti raugintus kopūstus, juos nuplaukite ir sudėkite į puodą su mėsa (virkite 3 valandas). 1 valandą prieš tiekiant į stalą, 50 g grietinėlės sumaišykite su miltais, gautą mišinį sukrėskite į sriubą, sudėkite tarkuotus burokėlius ir pomidorų tyrę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668