Žydiškai troškinta jautiena (Tcholent) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žydiškai troškinta jautiena (Tcholent)


INGREDIENTAI:

1 kg 500 g jautienos krūtininės,
200 g svogūnų,
1 skiltelė česnako,
1 gvazdikėlis,
500 g bulvių,
500 g grikių,
druskos, pipirų,
vandens, miltų.


GAMINIMAS:

Šiam patiekalui reikia lakuoto molinio puodo, kuriame būtų galima lėtai troškinti mėsą. Jautienos krūtininę supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į molinį puodą. Suberkite nuluptus, susmulkintus svogūnus, nuluptą česnaką su įsmeigtu į jį gvazdikėliu. Sudėkite nuskustas, gabaliukais supjaustytas bulves, suberkite grikius, pasūdykite. Įpilkite vandens, kad viskas būtų apsemta.

Puodą uždenkite dangčiu. Dangtį priklijuokite prie puodo kraštų tiršta tešla, padarytą iš miltų, ir apriškite virvele. Troškinkite nekarštoje orkaitėje 12 valandų. Mėsa turi pasidaryti rusva, beveik visas vanduo turi išgaruoti. Iš bulvių ir grikių turi suvirti tirštas padažas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668