Jautiena su obuoliais, troškinta arbatoje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautiena su obuoliais, troškinta arbatoje


INGREDIENTAI:

500 g jautienos minkštimo,
2-3 šaukštai aliejaus arba 30 g sviesto,
druskos, pipirų,
1 skiltelė česnako,
1 didelis rūgštus obuolys,
3 šaukšteliai arbatžolių,
1/2 stiklinės mėsos sultinio arba vandens.


GAMINIMAS:

Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją 2-3 cm dydžio kubeliais, šiek tiek apkepinti aliejuje arba svieste, apibarstyti druska, pipirais, smulkiai supjaustytu česnaku ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Prižiūrėti, kad mėsa neprisviltų.

Ji turi troškintis savo sultyse, bet priereikus galima įpilti kiek vandens arba mėsos sultinio. Baigiant troškinti, mėsą apibarstyti arbatžolėmis, ant viršaus sudėti storus obuolio griežinėlius, supilti mėsos sultinį ir dar patroškinti 10-15 minučių. Patiekti su padažu. Prie šio valgio tinka virti ryžiai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668