500 g jautienos minkštimo,
2-3 šaukštai aliejaus arba 30 g sviesto,
druskos, pipirų,
1 skiltelė česnako,
1 didelis rūgštus obuolys,
3 šaukšteliai arbatžolių,
1/2 stiklinės mėsos sultinio arba vandens.
GAMINIMAS:
Išpjausčius iš mėsos plėves, supjaustyti ją 2-3 cm dydžio kubeliais, šiek tiek apkepinti aliejuje arba svieste, apibarstyti druska, pipirais, smulkiai supjaustytu česnaku ir uždengus troškinti ant mažos ugnies. Prižiūrėti, kad mėsa neprisviltų.
Ji turi troškintis savo sultyse, bet priereikus galima įpilti kiek vandens arba mėsos sultinio. Baigiant troškinti, mėsą apibarstyti arbatžolėmis, ant viršaus sudėti storus obuolio griežinėlius, supilti mėsos sultinį ir dar patroškinti 10-15 minučių. Patiekti su padažu. Prie šio valgio tinka virti ryžiai.