Marokietiška mėsos ir daržovių sriuba (Harrira) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marokietiška mėsos ir daržovių sriuba (Harrira)


INGREDIENTAI:

250 g avienos arba jautienos,
50 g skaldytų žirnių,
50 g lęšių,
50 g turkiškų žirnių,
50 g pupų,
60 g aliejaus,
2 l vandens,
1 kiaušinis,
sauja petražolių,
sauja koriandro lapų,
sauja salierų lapų,
1 citrina,
15 g miltų,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Džiovintas daržoves pamerkite iš vakaro arba prieš kelias valandas. Nuplaukite ir susmulkinkite petražoles, koriandro ir saliero lapus. Jautieną (arba avieną) supjaustykite 1,5-2 cm dydžio kubeliais. Puode pašildykite aliejų, suberkite žalumynus, sudėkite džiovintas daržoves, mėsos gabalėlius,supilkite šaltą vandenį.

Valandą pavirkite, tada pasūdykite, įberkite (daug) pipirų. Dubenyje išplakite kiaušinį, suberkite miltus, įpilkite citrinos sulčių. Viską gerai sumaišykite, supilkite į sriubą, pavirinkite.

Pastaba. 10 minučių prieš supilant plaktą kiaušinį, į sriubą galima įberti 30 g vermišelių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668